Sæt fokus på din online markedsføring

Læg nr. 1 på Google. Brug sociale medier. Send nyhedsbreve ud. Online markedsføring er din vej til mere salg.

Søgeoptimering (SEO)

EistrupWeb CMS’ opbygning gør, at dine sider er særdeles søgemaskinevenlig. Dette betyder, at din hjemmeside får masser af trafik fra Google – og ikke mindst andre anvendte søgemaskiner. Den korrekte opbygning af kildekoden, automatisk generering af meta tags, Rich Snippets, links og re-directs, sitemap funktioner, plus en masse andre “best practices” gør, at din hjemmeside får gode betingelser på Google.

Ser man bort fra den indbyggede søgeoptimering i din hjemmeside, så gør EistrupWeb CMS det nemt at lave din egen optimering. EistrupWeb CMS’ indbyggede søgeoptimeringsmodul, kan benyttes på alle sider.

Billede her
Billede her

Sociale medier

Gør brug af de sociale medier og på den måde få gratis markedsføring af din hjemmeside. EistrupWeb CMS har indbygget et socialt medie modul, der gør det muligt for dig at integrere med Facebook, Twitter og Google+. Det er hurtigt og nemt at opsætte ”synes godt om”-knapper, bokse med udtræk fra din “Facebook Page” eller at indsætte kommentarbokse på nyheder. Har du kendskab til det, så kan din hjemmesides sider integreres direkte ind på din Facebook Page.

Mulighederne for brug af sociale medier bliver løbende udvidet, og i takt med dette bliver EistrupWeb CMS’ sociale mediemodul udbygget.

Statistik

EistrupWeb CMS er fuld integreret med den gratis service ”Google Analytics”, der giver et fuldt og godt overblik over din hjemmesides performance. Google Analytics er nemt at opsætte, og kan gøres på få minutter.

Det giver blandt andet adgang til statistik for besøgende, hvor dine besøgende kommer fra, samt hvilke kilder, der giver besøgende.

Billede her