Oldie News: Silkeborg B78 2 – 0 IF Centrum

Det er en underfundig verden vi lever i. I ”ugen der gak” fandt der en kidnapning sted i Odense. En pingvin unge blev kidnappet ved højlys dag. Det viste sig, efter lang tids efterforskning, at gerningsmændene var et par ældre han pingviner. Ungen blev efterfølgende ført tilbage til dens genetiske ophav under stor protest fra kidnapperne. Nu kunne man tro at dette var et sær tilfælde i naturen, det er DET ikke. Som 2 homoseksuelle han pingviner udviste bavianerne fra B78, i onsdagens kamp, en total mangel på etikette og virkeligheds forståelse. Det er ”fanme” ikke naturligt at stille op med et halvt hold af senior spillere og bruge fribryder metoder! Så faldt den sammenligning lige til jorden. Ja, kald mig bare et tudefjæs. Jeg skal da indrømme, at jeg midt i anden halvleg frivilligt forlod banen og vandrede mod omklædningsrummet og den væg alle modstanderhold til B78 bruger når frustrationerne bare skal ud. Stoppede først da jeg lignede et eurodan-hus med fladt tag. Gudskelov, så har babyers hoveder det med at rette sig ud over tid. I den tid kan man så reflekter over det der skete.

1. halvleg foregik, som det ofte gør mod hjemmeholdet, med at Centrum forsøgte at spille sig uden om høje albuer og spark efter ganglemmerne. Langsomt, men sikkert, mistede dommeren grebet om kamp eftersom der ikke blev fløjtet nævneværdigt. Chancer var der egentlig rigeligt af for begge hold, men de 35 minutter forblev målløse. 2 halvleg startede med tryk ned mod Centrum holdet. Curling holdet, B78 jagtede med alle midler det første mål. Et indlæg i feltet, 8 minutter inde i halvlegen, skulle blive afgørende for kampens udfald. Pludselig lå bolden foran Boesgaard, 2 meter fra stregen og et frit Centrum mål, det eneste, der nu skulle gøres, var at sparke læderet ud til højre. Midt i sparket mærkede han nu 2 hænder i ryggen og så kom rykket. Kroppen væltede ind over stregen og med den, bolden. I en amerikansk b-film var skurken blevet skudt, men fløjten var endnu engang tavs. 1-0 til hjemmeholdet hvilket man ikke kunne undgå at høre. Nu smørrede de blå-sorte ærmerne op og gik til den. Den medicin var ungerne og deres surrogat forældre ikke glade for. Som de 2 han pingviner, gjaldede og peb de i resten af kampen over ethvert sammenstød, der ikke lige gik deres vej. På trods af tårerne fik de alligevel 1 mål mere. Boesgaard, der efter det første mål var blevet mere og mere fyrig, mislykkede en aflevering til Jesper der blev samlet op af en af de hurtige spydspidser og så gik det hurtigt ned mod mål. 2-0 efter 20 minutter! Centrum opgav dog ikke. Jesper kanonerede bolden på overliggeren og 3-4 åbne chancer opstod i den resterende tid uden at give mål. Man ofrede sig for hinanden med en forbilledlig ”man of the match” Thomas i front, men lige lidt hjalp det. Bolden ville ikke ind og det selv om B78 spillede en mand i undertal i de sidste 4 minutter.

2-0 tabte IF Centrum og forsatte den negative stime af resultater for efteråret. Lige nu ser det unægtelig svært ud for Oldierne, hvis de skal væk fra sidstepladsen. Dumbo-pladsen er sikret men skal man væk, så kræver det at Gødvad har vundet over Grauballe*, samt at de blå-sorte vinder den sidste kamp mod Gødvad. Begge dele er p.t mulige, så hvorfor ikke? Verden er underfundig.

– Set af: Boesgaard

*Fuck, Grauballe vandt. Dvs. nu er der kun æren, topscoreren, Supermanden og fighteren at spille om! Vi må vise at sjokkerne ikke er gået i hi endnu!

Resultater

Klub1. halvleg2. halvlegMålResultat
Silkeborg B78022Vundet
IF Centrum000Tabt

IF Centrum

1Jan Målmand
4Jesper Forsvar
5Boesgaard Forsvar
6Peter Angreb
9Carsten Midtbane
10Dennis Angreb
11Rasmus Forsvar
14Claus Angreb
15Henrik Sekkelund Midtbane
17Thomas Forsvar
18Nicolaj Midtbane
21Kenneth Forsvar
99Allan Midtbane

Træner: Teddy
Træner: Martin

Stilling – Efterår (2018)

PosKlubSVUTFI+/-P
1108022922724
2106222216620
3106132281419
4102351319-69
5102261321-88
610127922-135