Sælg nemt dine varer

EistrupWeb Shop indeholder et CMS (Content Management System), der gør det nemt at oprette tekstsider, blogs, nyheder blandt andet. Alt sammen medvirkende til at sælge dine varer.

Webshop og CMS i én pakke

Når du bruger EistrupWeb Shop er det ikke blot et webshop system. Det indeholder også et CMS, som giver dig mulighed for at lave et dynamisk website omkring din webshop.

I dag handler det ikke blot om at sælge varer på en webshop. Det handler i lige så høj grad om at få involveret dine kunder – eksempelvis via blogs, ved at få opbygget den rigtige information og tryghed omkring dine produkter og din virksomhed. Dette simpelthen for at skabe et univers omkring din webshop.

Billede her
Billede her

Blog, nyheder eller pressearkiv

Det er nemt og hurtigt at publicere dine nyheder eller at blogge via EistrupWeb Shop. På denne måde får du en dialog med dine kunder, og derved en chance for at sælge til dem. Modulerne indeholder RSS-funktionalitet, og direkte integration til sociale medier som Facebook.
I dit mediearkiv, er det ligeledes muligt at lave eksempelvis pressebilleder eller andet materiale, som kun udvalgte brugere har adgang til.