Sæt fokus på din online markedsføring

Læg nr. 1 på Google. Brug sociale medier. Send nyhedsbreve ud. Online markedsføring er din vej til mere salg.

Søgeoptimering (SEO)

EistrupWeb Shops opbygning gør, at dine sider er særdeles søgemaskinevenlig. Dette betyder, at din webshop får masser af trafik og salg fra Google – og ikke mindst andre anvendte søgemaskiner. Den korrekte opbygning af kildekoden, automatisk generering af meta tags, Rich Snippets, links og re-directs, sitemap funktioner, plus en masse andre “best practices” gør, at din webshop får gode betingelser på Google.

Ser man bort fra den indbyggede søgeoptimering i din webshop, så gør EistrupWeb Shop det nemt at lave din egen optimering. EistrupWeb Shops indbyggede søgeoptimeringsmodul, kan blandt andet benyttes på produkter og produktkategorier.Sociale medier

Gør brug af de sociale medier og på den måde få gratis markedsføring af din webshop. EistrupWeb Shop har indbygget et socialt medie modul, der gør det muligt for dig at integrere med Facebook, Twitter og Google+. Det er hurtigt og nemt at opsætte ”synes godt om”-knapper, bokse med udtræk fra din “Facebook Page” eller at indsætte kommentarbokse på varerne. Har du kendskab til det, så kan din webshops sider integreres direkte ind på din Facebook Page.

Mulighederne for brug af sociale medier bliver løbende udvidet, og i takt med dette bliver EistrupWeb Shops sociale medie modul udbygget.

Statistik

EistrupWeb Shop er fuld integreret med den gratis service ”Google Analytics”, der giver et fuldt og godt overblik over din webshops performance. Google Analytics er nemt at opsætte, og kan gøres på få minutter.

Google Analytics giver blandt andet adgang til statistik for besøgende, hvor dine besøgende kommer fra, samt hvilke kilder, der giver salg. Ud over det, så giver services også mulighed for at måle konverteringsraten samt gennemsnitlig ordreværdi, der er vigtige måleredskaber i forbindelse med e-handel sammen med antal besøgende.

Billede her