Få et overblik over dine ordrer og kunder

Det er vigtigt at have styr på sine ordrer og kunder. Med EistrupWeb Shop er dette intet problem.

Billede her

Overblik

Med det indbygget ordremodul, kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over dine ordrer. Disse kan inddeles i status, eksempelvis under behandling eller afsendt.

Billede her

Hæve penge

Er en ordre dannet ved online betaling, så kan beløbet hæves eller annulleres direkte i EistrupWeb Shop.

Billede her

Tracking og status

EistrupWeb Shop gør det nemt at holde styr på tracking og status på en ordre. Det er også muligt at lave en del-levering.

Billede her

Faktura

EistrupWeb Shop har indbygget et faktura-modul, hvis du ikke selv har integration til et økonomisystem.

Når en ordre er dannet og ekspederet, genererer EistrupWeb Shop en pakkeseddel til udskrift, sender en e-mail til kunden, og opdaterer ordrens status. Har du selv et økonomisystem, kan EistrupWeb Shop integreres med dette, og ordrer flyttes her til, hvor de helt eller delvist behandles.

Post Danmark og GLS

Via ordre-modulet, er det muligt at danne pakke-labels til Post Danmark eller GLS.

Modulet kræver en aftale med Post Danmark eller GLS.

Billede her

Kunde log-ind

Dine kunder kan selv oprette en bruger på din webshop med det samme. Forhandlere skal ansøge om login. Når en kunde er logget ind, får de nu adgang til deres tidligere ordrer, hvor det er muligt at lave en genbestilling. Samtidig kan din webshop huske en kundes indkøbskurv.

Køb uden log-ind

Kunder kan købe varer uden at skulle oprette en konto hos din webshop først. På denne måde spares der tid for kunderne, og færre kunder vælger derfor heller ikke at forlade din webshop.

Kundekartotek

EistrupWeb Shop har et fuldt kundekartotek indbygget. Dette gør det muligt at opdele dine kunder i grupper, eksempelvis detail og forhandler-kunder.